{"country":"","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"nl","sortType":0,"newDevelopment":1,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Verwijderen van Favorieten","portfolioOffTitle":"Toevoegen aan Favorieten","thankYouPage":"y","weatherLocation":"Antwerp, BE","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"mib-08498f90-82a5-43d8-938c-bd37b6652ba6"}
Opstijgend Vocht

'mureninjecteren.be' biedt een efficiënte en betaalbare oplossing tegen opstijgend vocht! Onze experts komen ter plaatsen en maken dankzij onze moderne meetapparatuur meteen een diagnose.U krijgt meteen ter plaatse een kostenberekening. Door de jarenlange ervaring van onze experts kan er ter plaatse met onze moderne meetapparatuur een diagnose gesteld worden. Voor de oplossing ontvangt u onmiddellijk een offerte. Na de werken ontvangt u een schriftelijke garantie!

Wij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, monumentenzorg, gemeentes, verenigingen van eigenaren etc. Voor het injecteren van uw muren gebruiken wij uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde en milieuvriendelijke producten.

Hoe herkennen we vochtproblemen?

Vocht in huis kan onaangename problemen veroorzaken, waaraan kunnen we deze vochtproblemen herkennen? Hieronder noemen we enkele punten waaraan u kunt herkennen dat er bij u in huis een vochtprobleem is of vochtproblemen aanwezig zijn:

Gevolgen & schade

'Vocht komt overal' deze uitspraak is helaas waar. Het optrekkend vocht wordt door de stenen in uw muur opgenomen en getransporteerd naar boven. Omdat het vocht telkens maar weer van onder naar boven wordt getransporteerd door uw muur, kan er ook steeds meer vocht bijkomen, het proces blijft zich herhalen. Omdat het vocht kan optrekken in uw muren, kan het doortrekken in de balklaag en de vloer. En dit kan onaangename duurzame gevolgen hebben voor o.a. rottende balken, bol staan van houten vloeren, betonrot, loslaten van stucwerk en behang maar ook schimmel(zwarte plekken) en stank.

Gezondheid

Een te hoge luchtvochtigheid in een ruimte (gebouw) heeft zonder twijfel invloed op de luchtkwaliteit. Dit kan dan weer een impact hebben op de gezondheid.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: Reuma - Bronchitis - Astma - Stramme spieren....

Uw gezondheid is heel belangrijk. Daarom is het ook van groot belang om de te hoge luchtvochtigheid terug te brengen tot een leefbaar niveau. Wij raden u aan om bij dit soort van vochtproblemen, te laten beoordelen en meten door een van onze experts. Na meting wordt een oplossing aangeboden. Wij lossen uw vochtprobleem op met milieuvriendelijke en goedgekeurde producten.

Producten

Onze producten, op waterbasis, bevatten geen solventen en zijn 100% ecologisch. 'VOS'

Veel injectievloeistoffen bevatten +/-95% white-spirit of andere koolwaterstofsolventen. Voor de injectie van een gemiddelde rijwoning van 45 m² grondoppervlak betekent dit een milieuvervuiling met meer dan 200 liter solventen die op zich niets bijbrengen aan de behandeling! Bovendien zijn de solventdampen ook gevaarlijk voor de mens, met risico op schildersziekte of 'OPS'.