{"country":"","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"nl","sortType":0,"newDevelopment":1,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Verwijderen van Favorieten","portfolioOffTitle":"Toevoegen aan Favorieten","thankYouPage":"y","weatherLocation":"Antwerp, BE","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"mib-08498f90-82a5-43d8-938c-bd37b6652ba6"}
Gedecentraliseerde Ventilatie

De ecologische oplossing voor condensatie-en geurproblemen!

Denk aan de toekomst: Kies voor een duurzaam, energiebesparend systeem met warmterecuperatie.

Om uw woning voldoende te ventileren heeft u een betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig ventilatiesysteem nodig. Onze systemen zijn hoogwaardige, mechanische ventilatiesystemen met warmteterugwinning (warmterecuperatie). Ons systeem is op vandaag de meest energie-efficiënte.

gedecentraliseerde ventilatie op de markt. Met dit ventilatiesysteem haalt u echt alles in huis voor een optimale ventilatie en een kleine energiefactuur.

Door te ventileren met het gedecentraliseerd ventilatiesysteem , haalt u de meest energie-efficiënte ventilatie-oplossing in huis voor een perfecte ventilatie, een energiebesparende warmterecuperatie en een kleine energiefactuur!

Denk bij isoleren ook steeds aan ventileren!

Gedecentraliseerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt voor een gezond microklimaat in:

nieuwbouw, renovatieprojecten, appartementen, woningen en commerciële gebouwen.